Etelän-alueen 2.divari

23.5.2018
Etelän Alueen 2. divari pelattiin 17.5.2018 Ruusuvuoren koululla Korson Kaiun vieraana. Tänä vuonna mukaan oli ilmoittautunut ainoastaan 3 joukkuetta. Kallion Kirkas, Korson Kaiku ja Karkkilan Urheilijat. Pelitapana oli yksinkertainen sarja kaikki siis kaikkia vastaan kertaalleen.

KAU-Petanquelta pelaajina mukana olivat Petri ja Marko Taipalvesi, sekä Tuukka Ylönen. Ja tavoitteenahan oli tietenkin nousu karsintoihin Turkuun pääsy, jonka takaisi se että voittaisi tämän sarjan.

Pelijärjestyksessä ensimmäisenä kohtasivat Kallion Kirkas ja Korson Kaiku. Ehkä yllättäen altavastaajana peliin lähtenyt Kallion Kirkas pääsi yllättämään Korson kotijoukkueen voittamalla heidät 13 – 11. Kallion Kirkkaassa pelasi nykyään Karkkilalaislähtöinen J-P Ropponen joka ajoittain nähdään myös Karkkilassa pidetyissä kilpailuissa.

Toinen ottelu olikin sitten todella merkittävä sillä KAU-Petanque kohtasi juuri voittaneen Kallion Kirkkaan. Panoksena Kalliolle oli turnaus voitto jos voittavat myös tämänpelin. Toisin kävi ja kaikki pistettiin viimeisen varaan KAU-Petanque lunasti itselleen hyvät mahdollisuudet suuri numeroisella voitolla 13 – 5. Näin ollen 9 tehtyä pikkupistettä riittäisi turnausvoittoon.

Kolmannessa pelissä kohtasivat siin KAU-Petanque ja Korson Kaiku ja tilanne sarjan suhteen selvillä. Jos Korso haluaisi jatkoon olisi heidän voitettava vähintään 13 – 8 tai suuri numeroisemmin. KAU-Petanque hallitsi ottelua heti alusta asti ja viiden pisteen oton jälkeen taululla oli lukemat KAU:lle 11 – 5 ja turnasu ratkennut heille. Loppu oli enää muodollisuus jonka Korso vei kahdessa päädyssä ja voitti ottelun 12 – 13.

Tärkein silti saavutettiin ja nousukarsinnat Turussa Elokuussa odottaa!