SiSu-duppeli Leppävaara

1.6.2016

Keskiviikkona 25.5.2016 pelattiin Leppävaaran Urheilupuistossa perinteinen SiSu-duppeli kuudennen kerran. Pelit pelattiin kahdessa sarjassa, miesten- ja naistensarjassa. Miehiin oli ilmoittautunut 20 joukkuetta ja naisiin 8 joukkuetta. Pelit pelattiin Swiss-muotoisena 3.-kierrosta jonka jälkeen Cup-muotoiset jatkopelit.

KAU-Petanquelta mukana oli miesten sarjassa kaksi joukkuetta Taito Pietilä ja Erkki Saarinen, sekä Reijo Suominen ja Tapani Juselius. Reijo ja Tapani pelasivat hienosti sijoituksen 5. Taito ja Erkki sijoituksen 9. (Voittivat B-sarjan). Naisten sarjassa Karkkilaa edusti myös kaksi joukkuetta Paula Kiiveri ja Raili Pietilä, sekä Raili Varalahti ja Paula Degerstedt. Raili V ja Paula D pelasivat kilpailun hienosti sijoittuen turnauksen 3. Paula K ja Raili P jäivät niukasti A-sarjan ulkopuolelle.

Miesten sarjan voitto meni Kotkan Karhulaan parille Timo Eväkoski ja Reijo Sintero Karhupetankki. Naisten sarjan voitto jäi isännille kun sen pokkasivat Helga Laakso ja Pirkko Haikonen Leppävaaran SiSu.