Huhtiduppeli Iittala

6.4.2015

Lankalauantaina 4.4.2015 pelattiin Iittalan Iskuasemalla Huhtiduppeli. Joukkueita oli kilpailuun saapunut 19 kappaletta ja pelimuotona oli perinteiset lohkopelit.

KAU-Petanquelta mukaan oli lähtenyt Allan Degerstedt jolla oli pelikaverina Iittalan oma pelimies Harry Uschanov. Pelijärjestyksen ollessa Allan asettaa ja Harry ampuu.

Nämä kilpailut alkavat olemaan niitä varmoja kevään merkkejä, sillä kuukauden päästä pelataan ensimmäisiä ulkoturnauksia ja päästään pois sisäpeleistä. Tämä on kumminkin tämän lajin suola, ulkopelit!

Alkulohkojen jälkeen Allan ja Harry olivat pelaneet hienosti A-sarjan peleihin, mutta Cupin ensimmäisellä kierroksella häviö tarkoitti mitallipelien ulkopuolelle jäämistä. Loppujenlopuksi hieno sijoitus 6. oli heidän lopullinen sijoituksensa.

Turnauksen voitosta kävivät väännön joukkueet Seppo Lindman ja Ilpo Vuorinen vastassaan Mika Nietula ja Mikko Koskimäki. Tällä kertaa voitto Mikalle ja Mikolle.

Pronssin nappasivat Marko Aalto ja Marko Jakonen Risto Tuiskulan ja Jukka ”kippari” Holopaisen nenän edestä.