Loimaan juhlakisa ST

15.12.2014

13.12. Pelattiin Loimaalla seuran 25 vuotis juhlakilpailu. Pelimuodoksi oli valittu sekatrippeli. Niin kuin aina Loimaan kilpailut vetävät hyvin pelaajia ympäri Suomen, niin tälläkin kertaa. Kilpailu oli ns. loppuunmyyty jo hyvissä ajoin. KAU-Petanquelta osallistuivat joukkueet Raili Varalahti, Alpo Kärkäs ja Teuvo Niemi. Paula Degerstedt, Allan Degerstedt ja Tapani Juselius. Raili Pietilä, Taito Pietilä ja Reijo Suominen. Eija Suominen, Marko Taipalvesi ja Jari Eronen.

Paulan, Allanin ja Tapani joukkue arvottiin samaan lohkoon Eijan, Markon ja Erpan kanssa. Kummatkin joukkueet pelasivat hyvät alkupelit ja jatkopaikan A-sarjan loppupeleihin. Eijan joukkue puhtaalla pelillä lohko voittoon ja Paulan joukkue yhdellä häviöllä lohkon kakkostila.

Railien joukkueet pelasivat alkupelien jälkeen B-sarjaa, jossa koitettiin uutta peluutusmallia ensimmäisellä kierroksella. Ajatuksena oli ns. pikapeli, joka kopioitiin suoraan golfin ”reikäpeli” ideasta. Pelattiin pääty kerrallaan vain päätyvoitosta systeemillä paras kolmesta!

Kaikki KAU-Petanquen joukkueiden ensimmäinen jatkopeli jäi tällä kertaa viimeiseksi ja näin ollen A-sarjalaisten sijoitukseksi tuli A 5.-8. ja B-sarjassa 5.-8., sekä 9.-12.

Juhlakilpailun voiton vei Turun joukkue Meeri Käkelä, Ville Vartiainen ja Kari Randell.