SM Eura SD ja ST

21.7.2014


19.7. Pelattiin Sekaduppeli. KAU-Petanquelta osallistui kaksi joukkuetta. Paula Kiiverin ja Erkki Saarisen joukkue, sekä Eija Suomisen ja Marko Taipalveden joukkue.

Paula ja Erkki pelasivat kaksi peliä lukemin 2-13 ja 6-13. Ensimmäisenä vastustaja olivat Marja Mattila ja Ilkka Konola (BIT) ja toisena Kirsi ja Marko Aalto (PSC/KAL). Jatkopelien osalta tie nousi pystyyn.

Eija ja Marko pelasivat kolme peliä lukemin 6-13, 13-0 ja 8-13. Ensimmäinen vastustaja oli Anneli Laitela ja Tarmo Sipilä (KOP), toinen vastustaja Eija-Liisa Leino ja Ari Saliniemi (TYR) ja kolmas vastustaja Annikki Saarinen ja Erkki Pohjanoksa (LOI). Myös heiltä jatkopelit jäi yhden voiton päähän.

Sekaduppelin voitti tänä vuonnakin tuttu pari Loimaalta Seija Uusitalo ja Seppo Lindman.

Sekatrippelissä KAU-Petanqueta edusti yksi joukkue Paulan ja Erkin joukkueeseen oli yön aikana Karkkilasta siirtynyt J-P Ropponen. Kaksi peliä lukemin 4-13 ja 6-13. Ensimmäisessä pelissä vastassa Kirsi Kuusijärvi, Matti Lehtimäki ja Maarit Soini-Flink ja toisessa pelissä Mirva ja Harri Näsilä, sekä Kati Nieminen. Kummatkin joukkueet Porista. Jatkopelit jäivät haaveeksi.

Sekatrippelin voiton vei jälleen tutut Seija ja Seppo terästettynä Arto Stenbergillä.