Alueellinen 2. Divisioona 2013

31.5.2013

Etelän alueen 2. divarin pelattiin päätökseen 6.6.2013 Helsingin Hakaniemessä. Hakaniemi toimi toisen kerran peli-isäntänä tämän vuoden osalta. Pelikierroksia oli neljä jäljellä ja kuten ennakkoon kirjoitettiin KAU2. joukkue taisteli mitalleista ja karsintapaikasta loppuun asti.

KAU2. joukkue aloittikin päivän todella hienosti ja oli ylivertainen vastustajiinsa nähden voittaen ensimmäisellä kierroksella Vantaan Urheilijoiden Femman (VUF) puhtaasti 13-0. Toisella kierroksella jyrän alle jäi Espoon Patongin 3. joukkue (EPA3) myös puhtaasti 13-0. Illan tärkein mitallipelien suhteen oli kohtaaminen kolmannella kierroksella Kallion 1. joukkueen tähtisikermää vastaan (viime vuoden Suomen mestari Aziz El Fatine, aina varma Sakari Pankonen jne.). Tämänkin kohtaamisen KAU2:n joukkue musersi lukemin 13-5 ja mitalli oli varmistunut, sekä myös karsintapaikka. Viimeisellä kierroksella joukkueella oli paukut loppu ja muodollinen tappio Kallion 3. joukkueelle tuli lukemin 3-13. Sarjan Hopea varmistui siitä huolimatta, koska kulta oli jo varmistunut Tavastian pallolle ennen viimeistä kierrosta.

KAU1. joukkue oli tehnyt viimeiselle kierrokselle pelaaja vaihdon Taito Pietilä jäi kotia varapelaajaksi ja hänen tilalleen tuli Paula Degerstedt. Joukkue pelasi hyvin ja punnersi pari hienoa ja tärkeää voittoa mm. Kallion 1. joukkue hävisi selvästi Karkkilan porukalle. Lopullinen sijoitus sarjassa oli heillä 8.

KAU1. 4 VOITTOA / 6 TAPPIOTA 76 tehty 106 päästetty -30 sijoitus 8.

KAU2. 7 VOITTOA / 3 TAPPIOTA 110 tehty 52 päästetty +58 sijoitus 2.

Kierros 8. KAL3 - KAU1 (9 - 11) ja KAU2 - VUF (13 - 0)

Kierros 9. KAL1 - KAU1 (4 - 13) ja EPA3 - KAU2 (0 - 13)

Kierros 10. KAU1 - BIT (10 - 13) ja KAL1 - KAU2 (5 - 13)

Kierros 11. EPA2 - KAU1 (13 - 5) ja KAL3 - KAU2 (13 - 3)

Vuoden 2013 2. Divarin LOPPUTULOKSET:

1. Tavastian Pallo, Teuvo Kamunen, Juha Raitaranta, Jyrki Tammisto ja Mikael Udd.

2. Karkkilan Urheilijat, Marko Taipalvesi, Tiia Salo, Jyrki Salo ja Markus Barck.

3. Kallion Kirkas, Sakari Pankonen, Jari Hakuli, Aziz El Fatine, Juhani Mäki ja Kari Ahonen

8. Karkkilan Urheilijat, Jukka-Pekka Ropponen, Allan Degerstedt, Paula Degerstedt ja Taito Pietilä.

Karkkilan joukkue jatkaa kohti 1. divari karsintoja Tampereelle 10.8.!

Toinen kierros on pelattu ja saman moinen vauhti jatkuu Karkkilan joukkueilla. KAU1 voitti kolmesta pelistä yhden ja on kokonaissaldolla 2 voittoa ja neljä tappiota tällähetkellä sijoilla 8.-11. KAU2. voitti kolmesta pelistä kaksi ja on kokonaistilanteessa 4 voittoa ja kaksi tappiota jaetulla 3. sijalla. Kaikki on siis neljän viimeisen pelin varassa ja tällähetkellä KAU2. pelaa mitallisijasta hopea tai pronssi. Kultakaan ei ole vielä menetetty, mutta siinä tarvitaan jo muiden joukkueiden apua.

Kierros 4.  KAL2 - KAU1 (13-1) ja KAU2 - BIT (9-10)

Kierros 5.  KAU1 huili ja KAL2 - KAU2 (0-13)

Kierros 6.  EPA1 - KAU1 (13-1) ja KAU2 huili

Kierros 7.  EPA3 - KAU1 (3-13) ja EPA2 - KAU2 (6-13)

Kokonaistilanne: 1. TAV (6/1), 2. KAL1 (5/1) ja 3. KAU2 ja BIT (4/2)... 8.-11. KAU1 (2/4).

Ensimmäinen kierros Hakaniemessä on pelattu ja KAU:n 1. joukkue aloitti sarjan yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. KAU:n 2. joukkue aloitti sarjan 2 voitolla ja yhdellä niukalla tappiolla. KAL1 ja BIT olivat ainoat puhtaanpelin joukkueet. KAL1 3 voittoa ja BIT 2 voittoa. Ohessa taulukko jossa kierroskohtainen tulospalvelu ja kaavio jossa KAU:n joukkueiden pelit pelkästään. Nyt sitten ensiviikolla kohti Matinkylää ja Espoon patongin kotiluolaa.

Kierros 1. KAU1 - KAU2 (4-13)

Kierros 2. KAU1 - TAV (5-13) ja EPA1 - KAU2 (6-13)

Kierros 3. KAU1 - VUF (13-12) ja KAU2 - TAV (7-8)

Pelipaikat on viimein saatu puristettua ulos järjestäjä taholta ja tässä ne tulevat ja seuran joukkueiden pelikaaviot:

23.5. Hakaniemi (KAL) klo 18:00 pelikierrokset 1.-3.

Kierros 1. alkaa klo 18:00 KAU1 - KAU2

Kierros 2. alkaa klo 19:00 KAU1 - TAV ja EPA1 - KAU2

Kierros 3. alkaa klo 20:00 KAU1 - VUF ja KAU2 - TAV

30.5. Matinkylä (EPA) klo 18:00 pelikierrokset 4.-7.

Kierros 4. alkaa klo 18:00 KAL2 - KAU1 ja KAU2 - BIT

Kierros 5. alkaa klo 19:00 KAU1 huili ja KAL2 - KAU2

Kierros 6. alkaa klo 20:00 EPA1 - KAU1 ja KAU2 huili

Kierros 7. alkaa klo 21:00 EPA3 - KAU1 ja EPA2 - KAU2

6.6. Hakaniemi (KAL) klo 18:00 pelikierrokset 8.-11.

Kierros 8. alkaa klo 18:00 KAL3 - KAU1 ja KAU2 - VUF

Kierros 9. alkaa klo 19:00 KAL1 - KAU1 ja EPA3 - KAU2

Kierros 10. alkaa klo 20:00 KAU1 - BIT ja KAL1 - KAU2

Kierros 11. alkaa klo 21:00 EPA2 - KAU1 ja KAL3 - KAU2

Hakaniemen pelipaikka sijaitsee Hakaniementorin ja Viherniemenkadun välissä.

Matinkylän pelipaikka sijaitsee osoitteessa Matinraitti 7.

KAU-Petanquelta (130) osallistuu kaudella 2013 2 joukkuetta Etelän alueen 2. divisioonaan.

KAU 1. joukkue on tällä kaudella kokoonpanolla: Allan Degerstedt, Taito Pietilä ja (kapteenina) Jukka-Pekka Ropponen.

KAU 2. joukkue on kokoonpanolla: Tiia Salo, Jyrki Salo, Markus Barck ja (kapteenina) Marko Taipalvesi

Joukkueissa saa käyttää maksimissaan (6) kuutta pelaajaa ja uudet pelaajat tulee ilmoittaa ennen kyseisen torstai-illan pelejä kilpailujen järjestäjälle. Osallistumismaksu oli 60€/joukkue, jonka Seura maksaa yhteisesti.

Tälle sivulle tiedotetaan lisää alueellisesta 2. Divisioonasta, kun tietoa saadaan. Pelipaikat on luvattu tiedottaa 17.5.2013 otteluohjelman yhteydessä!