TUL:n Veteraanipäivä 2013, KAU-Petanquelle 2 mitallia

12.6.2013

Turusta tuomisina kaksi mitallia. Ensimmäinen mitalli tuli veteraanien (+50v) yleisestä sarjasta kun joukkue Asko Räsänen, Tapani Juselius ja Jukka-Pekka Ropponen sijoituivat koko turnauksen 2. Huonosti ei pelanut myöskään joukkue Reijo Suominen, Timo Autio ja Kalevi Lappalainen, jotka sijoittuivat koko turnauksen 4. Kilpailussa oli mukana 32 joukkuetta ympäri Suomen.

KAU-Petanquen tulokset (32 joukkuetta):

2. Asko Räsänen, Tapani Juselius ja Jukka-Pekka Ropponen

4. Reijo Suominen, Timo Autio ja Kalevi Lappalainen

8. Harri Lindfors, Eino Helsten ja Taito Pietilä

12. Teuvo Niemi, Alpo Kärkäs ja Erkki Saarinen

Naisten sarjassa KAU-petanque saalisti myös mitallin. Ensimmäistä kertaa isossa kilpailussa yhdessä heittäneet Raili Pietilä ja Paula Kiiveri voittivat pronssia (3.). Raili Varalahti ja Marja-Liisa Niemi pelasivat vaatimattoman sijoituksen 17. Naisten sarjassa oli mukana kaikkiaan 18 joukkuetta.