KAU-Petanque vahvistuu kaudeksi 2013 #2

22.11.2012

Jyrki Salo KAU-Petanquen uusi pelaaja kaudesta 2013!
Jyrki Salo KAU-Petanquen uusi pelaaja kaudesta 2013!

Kaudeksi 2013 KAU-Petanque saa uuden lisenssi pelaajan kilpatiimiinsä. Hyvinkäällä asuva ja MAP-Räimettä edustanut Jyrki Salo siirtyy KAU-Petanqueen. Jyrki ja Marko on jo pitkään pelanut yhdessä ja näin ollen on mahdollisuus vain syventää yhteistyötä pelaajien kesken, kommentoi Marko. Suuntaviivoista on keskustelua käyty vuoden 2013 osalta ja KAU-Petanquelle Jyrki tuo hyvää nuoruutta jota seura on kaivanut viimeaikoina ikääntyvässä pelaaja ryhmässä.

Jyrkin on pelanut vasta muutaman vuoden Petanqueta, mutta kehityskäyrä on ollut hyvä, vielä kun saadaan häneen malttia ja aikaa niin kehitystä on varmasti luvassa. Määrätietoisuuta on, mutta pilviin kurkottelu liian aikaisin ei takaa hyvää lopputulosta. Uran pohjasta on pyrittävä rakentaamaan mahdollisimman kestävä ja tällöin niitä voittojakin alkaa tulemaan, kun perusta on valmis!

Lyhyestä urasta huolimatta on Jyrkillä jo hienoja meriittejä hallussa. 2012 SM-Trippelistä lohkesi 6. sija ja omista MAP-Räimen 2012 Trippelikilpailuista 1. sija. Karkkilan hallikauden päätösduppelista 2. sija ja kovassa Ka-Ri sarjassa 2012 3. sija.

Toivotetaan siis Jyrki ja Tiia tervetulleiksi seuramme jäseniksi. Lippu korkealla ja kohti uusia haasteita...

-Marko-