SeuraSingeli 2014

29.6.2014
SeuraSingeli 2014 otti varaslähdön!

Tänään maanataina 28.4. aloitettiin ennakkoon hienossa lähes kahdenkymmenen lämpöasteen siivittämänä vuoden ensimmäinen sisäinen kilpailu. Mukaan lähti hienot 16 pelaajaa ja ohessa tuloksia tältä päivältä. Lohko-C oli ainoa joka sai pelattua kaikki alkulohkon pelit tänään!

Tiistaina 29.4. saatiin pelattua pari peliä lisää.

Torstaina 1.5. pelattiin muutamia pelejä.

Maanantaina 5.5. pelattiin alkulohkon pelit yhtä lukuun ottamatta. Jatkopelit alkavat hahmottumaan ja niitä pääse jo seuraavaksi pelaamaan.

Tiistaina 6.5. saatiin pelattua alkulohkojen kaikki pelit. Jatkopelejä käynnisteltiin ja yhden lohkon osalta jatkoon saatiin jo yksi pelaaja!

Torstaina 8.5. ei pelejä! Sade ja kylmä ilma siirsi pelejä! Seuraava viikko tauko, mutta rästipelejä voi pelata jos kaveri paikalta löytyy!

Maanantaina 19.5., Tiistaina 20.5. ja Torstaina 22.5. jatkettiin pelaamista yksittäisten otteluiden merkeissä. Kaksi pelaajaa on pelanut itsensä välierä vaiheeseen Taito ja Marko. Yksi peli on jarruttanut hiukan kaavion edistymistä, mutta tulevana viikkona taas jatketaan, niin kauan kuin SeuraSingeli mestari ratkeaa!...

Maanantaina 26.5. pamahti! Raili P kohtasi singeli spesialistin ja viime vuoden singeli mestarin Pentti Heikkosen ja pudotti hänet tylysti cupin ensimmäisellä kierroksells 13-10! Onkohan finaalista tulossa Pietilöiden perhe kohtaaminen?

Maanantaina 2.6. Saatiin sitten alkulohkojen viimeinenkin peli pelattua ja Tapani raivasi tiensä A-finaalin, jossa saa vastaansa Harrin. Peli pelataan heti kun Harri pystyy pelaamaan, eli noin kaksi viikkoa huilia on tiedossa! Muut pelit voivat jatkua...

Maanantai 9.6. Pelattiin muutama peli jälleen. Ensimmäinen Finalisti odottaa vastusta! Marko voitti väsyneen Taiton 13-1. Marko Finaaliin ja Taito pronssipeliin. AlaCupissa J-P ja Allan etenivät välieriin!...

Maanantai 16.6. Uudella tiilitehtaan kentällä pelattiin rästejä eteenpäin. Harri voitti ensin Tapanin ja seuraavaksi Raili P, joten Finaalissa kohtaavat Harri ja Marko. Finaalin ajankohdaksi sovittiin 17.6. tiistai jos olosuhteet ulkona on suotuisat. Pronssi peli pelattiin ja tässä Raili näytti Taitolle kaapin paikan 13-6. Pronssi siis Railille Onnea!

Tiistai 17.6. SS2014 ratkesi! Äärimmäisen tiukassa finaalissa pelasivat Harri ja Marko. Harri vei niukasti ottelua kokoajan, johtaen eri vaiheissa 4-0, 7-2 ja 12-9. 12-9 tilanteessa Marko onnistui ottamaan viimeisen kuulan karo-ammunnalla 3 pistettä ja tasoitti tilanteeksi 12-12. Viimeinen pääty ratkaisi kaiken, snadi oli etäisyydellä n. 9m pienen harjanteen päällä (Harri sai laittaa!). Harrin kuulat kentässä 1., 3. ja 4. Markolla kaksi kuulaa ratkaista. Ensimmäisellä ammunta yritys, mutta huti, toisella asetus omaan etummaiseen, joka riitti siirtymään ykköseksi 4mm markinaalilla! Voitto Markolle 13-12. Finaali kulminoitui uuden kentän metkujen oppimiseen totesi finaalin jälkeen Marko, kumpi vaan olisi tänään voinut voittaa!